Flere og flere seniorer bruger netdating til at finde kærligheden

Kærlighed kan defineres og opleves på mange forskellige måder. Der er eksempelvis stor forskel på, hvordan man som ung definerer kærlighed, og hvordan man definerer det, når man bliver lidt ældre. Når man er ung definerer man typisk kærlighed med en dejlig forelskelse eller hjertesorger efter den første store forelskelse. Det er helt normalt, når man ikke er så gammel, da man derfor heller ikke har den store livserfaring. Når man bliver lidt ældre, bliver kærlighed tit noget helt andet. Kærligheden til et andet menneske bliver på et dybere plan, og man begynder sågar at forestille sig fremtiden, med den person man forelsker sig i.

De færreste unge er klar til at binde sig

Som ung er disse spekulationer om fremtiden alt for seriøse, da man blot ønsker at være ung og typisk på dette tidspunkt i tilværelsen slet ikke planlægger særlig langt frem.

Rigtig mange unge bruger nettet til at chatte og holde kontakten med deres venner. Men de unge bruger også nettet til eksempelvis netdating. Der findes efterhånden rigtig mange datingsider for unge mennesker, og det er helt normalt for unge i nutidens verden at finde sin kæreste via nettet.

Da det meget er unge mennesker, som bruger meget tid på nettet, tænker de fleste nok også automatisk, at det er de unge, der dater via nettet. Det er dog en forkert opfattelse af det, da det bestemt ikke kun er de unge, der benytter sig af netdating. Det er i stigende grad også noget for de lidt ældre, og det ses også rundt omkring at den ældre generation har fået smag for dette fænomen.

Man ser anderledes på tingene, når man har opnået mere livserfaring

Det kan faktisk på mange måder være en fordel at date på nettet, hvis man er lidt ældre. Man har f.eks. en helt anden livserfaring end de yngre generationer har, hvilket ofte vil gøre det nemmere at vurdere potentialet i en eventuel partner. Man har typisk oplevet flere partnere gennem livet, og har derfor en mere klar idé om, hvad der fungerer godt for én og hvad der ikke gør.

Hvis man er ung og dater, så sker det typisk i byen, hvor man nok er mere overfladisk og kigger meget efter det ydre, hvilket ofte er det, der bestemmer om man vil være sammen med en person. Når man er ældre og har fået noget mere livserfaring, så ved man også godt, at det ydre ikke betyder lige så meget, så her er det typisk det indre, der tæller mere, hvilket helt sikkert også kan betyde, at man ender sammen med én, man også kan se en fremtid med.

Med mere livserfaring følger også ofte, at man har begået flere fejl – og forhåbentlig lært af dem. Eksempelvis ved man godt, at det ikke altid er den første man møder, som er den rigtige. Men ved, at det kan tage tid at finde det rigtige match, og at det er vigtigt, at man tager sig god tid, inden  man etablerer sig i et forhold til en anden person.

Netdating er svaret, hvis man søger kærligheden

Der findes efterhånden en masse netdatingsider, og dating via nettet er blevet mere nichepræget med tiden. Det betyder, at det er blevet nemmere for de ældre at date, da de så kan chatte via en netdatingside, der netop er specialiseret og henvendt til den målgruppe. Det er kun positivt, da man så er mere sikker på at finde nogle potentielle partnere, der har samme interesser, alder, ambitioner og vigtigst af alt samme udgangspunkt. Det er nemt og enkelt at lave en profil på diverse datingsider, og det kræver ikke en IT-nørd at lære, selvom man måske skulle tro, at det kun er unge mennesker, der kan finde ud af sådan noget.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *